• Lorem ipsum

Actievoorwaarden

9 Jul 2024
door Tasba Floors

Actievoorwaarden: Gratis Alu Foam Ondervloer

Bij aankoop van uw nieuwe vloer bieden wij een gratis alu foam ondervloer aan. Deze ondervloer is ideaal voor basisgebruik. Het biedt een basisniveau aan warmte- en geluidsisolatie en is eenvoudig te leggen in combinatie met vele laminaatvloeren.

Echter, voor hogere eisen aan geluids- en warmte isolatie is een upgrade aan te raden, aangezien de alu foam ondervloer beperkt isolatie biedt en minder duurzaam is dan premium ondervloeren. Dit kan minder geschikt zijn voor intensief gebruikte ruimtes.

Als u een ondervloer nodig heeft die beter past bij uw specifieke behoeften, bieden wij een verscheidenheid aan ondervloeren die betere prestaties leveren op het gebied van geluidsreductie, warmtebehoud en duurzaamheid. Bij een upgrade ontvangt u een extra korting van €0,70 per m² op een nieuwe ondervloer.

Belangrijke informatie

De gratis alu foam ondervloer is niet geschikt voor gebruik met vloerverwarming. Daarnaast zijn er vaak specifieke eisen vanuit de Vereniging van Eigenaren (VVE) waaraan de ondervloer moet voldoen, zoals:

  • 10db certificering: De ondervloer moet een certificering hebben die aantoont dat het geluid met minimaal 10 decibel reduceert
  • Vloerverwarming geschiktheid: Naast 10db certificering, moet de ondervloer geschikt zijn voor vloerverwarming.
  • RA Waarde: De ondervloer moet, in combinatie met de laminaatvloer, een warmteweerstand (R-waarde) hebben die lager is dan R= 0,09m² k/w.

Indien de alu foam ondervloer niet aan uw eisen voldoet en u geen ondervloer nodig heeft, bieden wij een korting op de laminaatvloer aan. De korting is gelijk als bij een upgrade. Deze actie betreft de totale vierkante meters aan laminaat die u aanschaft.

  • Totaal aangekocht m² aan foam ondervloer GRATIS!
  • Bij upgrade of annulering van ondervloer, €0,70 extrakorting per m²!

Let op

De actievoorwaarden voor de gratis ondervloer is alleen geldig voor vloeren waarbij expliciet is aangegeven dat er een ondervloer gratis wordt geleverd. Dit is zowel op onze website als in de showroom duidelijk aangegeven. De upgrade korting kan persoonlijk worden toegepast door een van onze adviseurs.

Online bestellen

Wanneer u online een laminaatvloer bestelt waarbij een gratis alu foam ondervloer wordt aangeboden, zal deze ondervloer automatisch met uw bestelling worden meegeleverd. U hoeft zich geen zorgen te maken over het apart bestellen van de ondervloer.

Contact

Voor meer informatie over onze ondervloeren en de actievoorwaarden, kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Wij staan klaar om u te helpen de juiste keuze te maken voor uw vloer en ondervloer.

020-2603123 

Only Whatsapp NO CALL 

[email protected]

SHOWROOM - Amsterdam Noord

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »