• Lorem ipsum
FAQ
Wanneer mag ik een product retourneren?
Wanneer mag ik een product retourneren?

Wanneer er EXTRA KORTING is verleend of het aangekochte item is een actieproduct / restpartij, dan wordt er geen laminaat meer retour genomen.

Plinten en accessoires welke speciaal besteld worden kunnen ook niet geretourneerd worden. In alle andere gevallen kunt u binnen 7 dagen de aangekochte artikelen in originele staat retourneren.

Bezorgdienst
Tot waar wordt door de bezorgdienst bezorgt?

Wanneer u ervoor heeft gekozen om uw bestelling te laten bezorgen zorgt LAMINAAT2GO ervoor dat uw bestelling binnen Nederland op adres bezorgt wordt. Bij orderbedragen voor het materiaal boven de € 1300,- is het bezorgen gratis. Bij alle orderbedragen voor het materiaal onder de voorgaande bedrag zijn de bezorgkosten €75,-. Gratis bezorgen is niet geldig in combinatie met andere acties of wanneer er kortingen worden gegeven!

Wanneer u gebruik maakt van onze bezorgdienst leveren wij de bestelling (op pallet) af op de begane grond, mits de bezorglocatie makkelijk met de bestelbus/vrachtauto bereikbaar is. Wanneer de bezorglocatie niet bereikbaar is met de bestelbus/vrachtauto wordt er afgeleverd bij de eerste belemmering.

Wij maken bij leveringen zowel gebruik van onze eigen bezorgdienst als een externe bezorgdienst.

Wanneer u uw bestelling bezorgt wil hebben in België kan dit in overleg gerealiseerd worden neem gerust contact op.

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw bestelling af te halen. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling op de afgesproken datum klaarligt in onze winkel/depo in Amsterdam.

Contactgegevens
  • Klaprozenweg 17-D
  • 1032 KK, Amsterdam
  • Nederland
  • KVK nummer: 58522700
  • btw-nummer: NL853074690B01
  • Bank: NL82RABO0380823683
Neem contact op
Verstuur
*Verplichte velden