Laminaat Ondervloeren

EEN SERIE VAN KWALITATIEVE ONDERVLOEREN!

Als u een nieuwe laminaat, Parket of Click PVC vloer kiest, dan is het zeer belangrijk om een juiste ondervloer te gebruiken wat geschikt is voor uw situatie. Een ondervloer wordt vaak onderschat, maar het is de belangrijkste factor die het geluidcomfort bepaalt van uw leefruimte en die van uw onderburen.

De veelvoudige functies van ondervloeren:

Ondervloeren effenen en egaliseren uw ondergrond

Ze dempen vooral het geluid dat harde houten vloerbedekkingen voortbrengen in uw kamer en in die van uw onderburen.

Ze creëren een effen basis om uw vloer op te leggen en vormen ook een barriere tegen vocht, dat bijna altijd aanwezig is en uw kostbare laminaat- of parketvloer bedreigt met een schotelende vloer of opzwellende naden als gevolg.

Als u vloerverwarming wilt combineren met de luxe van laminaat, parket of Click PVC maak de juiste keuze ondervloer wat geschikt is voor vloerverwarming.

Het loont dus om tijd en geld te investeren in uw ondervloer, als u uw kostbare laminaat of parketvloer in zo goed mogelijke staat wilt behouden en, vooral, om te genieten van de schoonheid van uw nieuwe vloer in de comfortabele stilte die u wilt in uw woning, uw droomhuis!

Bekijk onze blog om de juiste ondervloer voor uw situatie te kiezen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »