• Lorem ipsum

TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO Amsterdam zag in 2012 het levenslicht. Het is een bedrijf dat met liefde gerund wordt door drie hardwerkende broers die vanaf 2008 actief zijn in de vloerenbranche. Na enige jaren ervaring te hebben opgedaan in deze sector, besloten de broers om in 2012 te beginnen met TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO . Hiermee kan met recht worden gezegd dat TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO een familiebedrijf is.

Aanvankelijk richtte TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO zich vooral op klanten met een smallere portemonnee maar ook klanten met een ruimer budget kunnen bij ons terecht voor onze kwaliteitsproducten. Wij staan garant voor onze prijs-kwaliteit verhouding en zorgen dan ook dat onze producten tegen eerlijke en betaalbare prijzen worden aangeboden. Kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is waar wij als ondernemer voor staan.

Naast het leveren van betaalbare kwaliteitsproducten hecht TASBA FLOORS / LAMINAAT2GO veel waarde aan het leveren van advies op maat aan onze klanten. Bij iedere kleinere of grotere aankoop zullen wij met u aan tafel gaan en denken wij mee over de beste oplossing voor uw vloer.

Het brede assortiment vloerproducten dat wij op voorraad hebben, wordt altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen aangeboden. Wij werken bovendien met het een Low Budget Cash & Carry model, waarmee wij MKB-ondernemingen ook tegen scherpe prijzen kunnen bedienen.

Wij kijken ernaar uit om mee te denken over de juiste vloer voor de juiste prijs met zowel particulieren als (MKB-)ondernemers binnen en buiten de Amsterdamse regio!