• Lorem ipsum

Legservice

Toon:
Geen producten gevonden...

Heeft u een nieuwe vloer bij ons besteld en wilt u er zeker van zijn dat deze netjes en vakkundig gelegd wordt? Maak dan gebruik van onze professionele legservice. Deze legservice is beschikbaar voor zowel PVC en laminaatvloeren als voor onze parketvloeren. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp of e-mail.

WhatsApp: 06-25639449 Mail: [email protected]

Waarom gebruikmaken van de legservice?

Tegenwoordig worden veel laminaat en PVC vloeren geproduceerd met een handig kliksysteem. Dit maakt dat het leggen van deze vloeren prima zelf te doen is. Toch adviseren we vaak om uw nieuwe vloer door een professional te leggen. Zo weet u zeker dat de vloer netjes gelegd wordt en u geen last krijgt van kieren of kromgetrokken planken. En het scheelt u zelf ook nog eens heel veel werk.

Daarnaast zijn er ook vloeren die veel moeilijker zelf te leggen zijn. Denk bijvoorbeeld aan plak PVC of parketvloeren. Deze vloeren kunt u daarom in alle gevallen beter laten leggen door een van onze deskundige stoffeerders.

Uw nieuwe vloer laten leggen

In de meeste gevallen kunnen we uw vloer binnen twee weken leggen (in de vakantie periode's is dit binnen 4 weken). Uiteraard hangt de snelheid wel af van de soort vloer, de staat van de ondervloer en vooral het aantal vierkante meters. Kom voor meer informatie gerust langs in onze showroom in Amsterdam Noord. We kunnen dan met de juiste gegevens de benodigde te leggen vierkante meters uitrekenen en u een prijsvoorstel doen.

Aanbod legservice

Wij bieden onze legservice alleen aan de vloeren die afkomstig zijn vanuit onze eigen showroom dit om ook garantie te kunnen geven aan onze legservice.