• Lorem ipsum

Fabrieksgarantie op vloeren

Fabrieksgarantie voor vloeren geeft een indicatie van de verwachte levensduur van de vloer. Deze garantie wordt gegeven op het verslijten van de toplaag onder normale omstandigheden. Hier zijn enkele belangrijke punten.

  • Sterkte en klasse: De klasseaanduiding op het vloer geeft aan hoe sterk het is en onder welke omstandigheden het kan worden blootgesteld. Hoe hoger de slijtklasse, des te langer de levensduur en de garantietermijn.
  • Fabricagefouten: Fabrieksgarantie dekt fabricagefouten, exorbitante kleurverschillen en beschadigingen. Deze moeten vóór het leggen worden geconstateerd zijn.
  • Gebruikersproblemen: Krassen, butsen en schade door schoenen met steentjes vallen niet onder de fabrieksgarantie. Ook puntbelasting door stoelen of naaldhakken wordt niet gedekt.
  • Onderhoud en gebruik: Zorg voor een egale basisvloer en een degelijke ondervloer wat geschikt is voor jouw situatie en keuze van je vloer. Meubelen en zware elementen moeten voorzien zijn van viltstukken om krassen te voorkomen. Te veel vochtgebruik bij laminaat en parket vloeren kan leiden tot bolling van de randen en valt niet onder garantie.

Contact opnemen met Tasba Floors / Laminaat2Go

Wilt u meer weten over de fabrieksgarantie van bepaalde vloeren? We staan u graag te woord over vragen en voor advies. U bereikt ons door te bellen, WhatsAppen of te mailen via onderstaande buttons.

020-2603123 

Only Whatsapp NO CALL 

[email protected]

SHOWROOM - Amsterdam Noord