• Lorem ipsum

BerryAlloc Live Visgraat PVC Vloeren

Toon:
Geen producten gevonden...

Voor die 'geniet van elke dag' momenten

Ontdek de collectie

Warme, natuurlijke kleuren. Traditioneel rustiek hout, stijlvol licht hout of trendy beton. Deze collectie presenteert je tijdloze klassiekers en moderne looks die worden gesmaakt in elke ruimte. Verfijnde subtiliteit, professioneel gematchte designs en matte, natuurlijke decors in hout en beton. Deze vloeren tillen jouw interieur in the next level.

Een vloer die perfect past bij jouw levensstijl.

Druk op het werk? Geen tijd om op te ruimen? Prentte jouw kleuter zijn tekening op de muur en jouw kat haar nagels in de zetel? Het alledaagse leven zit vol verrassingen, ook minder leuk. Het is soma onvoorspelbaar. Chaotisch. Een puinhoop. Gelukkig is er één ding waarover je nooit zorgen hoeft te hebben: je vloer. Haal de natuur in huis met zijn warme, natuurlijke kleuren. Hij is snel geplaatst én snel gepoetst. Kies dus voluit voor het leven. Kies Live, van BerryAlloc.

Een vloer voor dagelijks gebruik.

Bestand tegen water én het leven

Fruitsap op de vloer, je kind dat met eten gooit of een puppy die nog binnen plast... Relax! Naast extreem mooi en waterdicht, is deze vloer voor het leven. Je maakt hem schoon in een handomdraai, handig toch. Geen zin om in elke ruimte een andere vloer te leggen? Simpel: kies gewoon live, voor alle ruimtes - ook keukens en badkamers. Wedden dat je vrienden ook zo'n stijlvolle, natuurlijke Live-look willen bij hun thuis?

Altijd de juiste temperatuur

Draai de thermostaat maar omhoog als het buiten koud is! Deze vloeren houden je voeten lekker warm. Ze zijn perfect te combineren met vloerverwarming en kunnen tegen grote temperatuurverschillen - leg ze dus gerust aan een groot raam. Nog een voordeel: je kan deze vloeren bovenop een bestaande (vlakke) vloer plaatsen, omdat ze zo licht, sterk en slechts 4mm dik zijn (dankzij de gepatenteerde harde composietplaat). De ideale oplossing voor een moeiteloze make-over van je huis!

Je droomvloer met DreamClick

Installeer jouw vloer in een recordtempo dankzij ons supersnel, makkelijk en extreem gebruiksvriendelijke DreamClick installatie systeem. Puzzel met je creativiteit en mix en match verschillende kleuren, planken en tegels. Stel je vloer samen naar eigen smaak met decors van steen en/of hout. En dat alles met respect voor het milieu. Want onze Live collectie is volledig recyclebaar en bestaat grotendeels uit gerecyclede materialen.

Een droom om te plaatsen

Plaats je vloer twee keer zo snel met DreamClick

Jij zoekt een vloer die je snel en eenvoudig plaatst? Dan klikt het met ons fantastische 360º DreamClick installatie systeem. Als je meubel in elkaar kan steken, kan je ook deze vloer plaatsen. Je installeert hem twee keer zo snel dan met een gewoon kliksysteem. En het kan zelfs nog vlotter: als je met twee werkt, door in het midden te beginnen en zo naar buiten toe te werken.

Hoe werkt het?

Alle zijden van de planken en tegels zijn voorzien van hetzelfde installatie systeem - wat niet zo is bij de klassieke op de markt. Dat geeft oneindig veel mogelijkheden voor het design en de installatie. Je hebt ook weinig gereedschap nodig: een goed stanleymes volstaat om deze vloer volledig stofvrij te plaatsen.

Makkelijk te vervangen

Onze vloeren zijn sterk en bestand tegen wat er op hun pad komt. Al is een kras of deuk soms onvermijdelijk. En dan? Vervang je gewoon die ene beschadigde plank of tegel. Dat kan gemakkelijk dankzij ons DreamClick systeem. Liet je dus iets zwaar vallen met een scherpe hoek? Dan is dit probleem zo gefixt.

 

✔️ Leggen in Visgraat motief en Planken motief

✔️ 15 jaar garantie

✔️ Gemakkelijk onderhoud

✔️ 4 groeven

✔️ Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

✔️ Klasse 31

✔️ 100% recycelbaar

✔️ Waterbestendig Rigid kern

✔️ Licht en sterk

✔️ Klik (Dream Click Systeem / 360˚ Kliksysteem)

✔️ Made in Belgium