• Lorem ipsum

Solidfloor Mansion Visgraat Click PVC

Toon:
Geen producten gevonden...

Mansion visgraat click PVC

De Mansion Visgraat Click PVC is een collectie met een eiken hout look. Door de vier zijdige velling en voelbare houtstructuur is de vloer bijna niet van een echte houten visgraat te onderscheiden.

Het voordeel van PVC is dat dit comfortabel aanvoelt aan de voeten en een geluiddempende werking heeft. De drager van deze vloer is gemaakt van het steeds populairder wordende LVT-SPC. Dit materiaal is opgebouwd uit steengeruis en is hierdoor beter bestand tegen temperatuurschommelingen. In tegenstelling tot houten visgraat vloeren is deze variant eenvoudig te leggen middels klikverbinding. 

Met een warmtegeleidingscoëfficiënt van 0,045m² k/w is de vloer uitermate geschikt om te leggen in combinatie met vloerverwarming. De vloer heeft een totale dikte van 6mm inclusief krasbestendige toplaag van 0,55mm. Hierdoor zijn de vloeren geschikt voor een intensief huishouden of voor intensief commercieel gebruik.

Alle PVC vloeren van Solidfloor zijn 100% waterproof waardoor de vloeren ook geschikt zijn om in natte ruimtes zoals keuken en badkamers te plaatsen. De vloer is eenvoudig te reinigen met een PVC Reiniger. 

Kortom, een veelzijdige PVC vloer met maar liefst 25 jaar fabrieksgarantie.