• Lorem ipsum

Bamboe vloer – Moso Bamboe

Toon:
Geen producten gevonden...

Bamboe vloer kopen

Met een bamboe vloer van Moso Bamboe kiest u voor een duurzame en klimaat neutrale vloerbedekking die jaren mooi blijft. Hij is beschikbaar in talloze prachtige designs en geeft ieder vertrek een luxe en ruimtelijke uitstraling. Laminaat2Go heeft een grote collectie bamboevloeren op voorraad beschikbaar tegen de scherpste prijzen. Ontdek onze voordelen hieronder:

  • Grote voorraad direct leverbare bamboe vloeren
  • Vanaf € 1000,- gratis verzonden
  • Altijd de laagsteprijsgarantie
  • Met kortingen tot wel 60%

Wilt u meer weten over onze bamboe vloeren? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail :

06-25639449 [email protected]

De voordelen van een bamboe vloer

Mensen kiezen steeds vaker voor een bamboe vloer. Dat is niet gek, want vloeren van dit materiaal brengen veel voordelen met zich mee. Ze zijn namelijk:

  • Oersterk
  • Duurzaam
  • CO2 neutraal geproduceerd
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Goed voor uw gezondheid: bamboe is hypoallergeen

Daarnaast zijn ze beschikbaar in veel verschillende kleuren en typen. Zo weten we zeker dat we voor iedere smaak een passende bamboe vloer beschikbaar hebben. Ga met de Colonial Moso Topbamboe voor een donkere, maar luxe en verfijnde uitstraling. Of creëer licht en ruimte met de lichte planken van de Side Pressed Caramel Geborsteld Gelakt White. Als experts van deze vloeren zijn we ervan overtuigd dat er ook voor uw wensen en interieur een prachtige bamboe vloer tussen zit.

Geschikt voor ieder interieur

Zoekt u een vloer die goed past bij een modern en strak interieur of is uw inrichting juist meer landelijk of klassiek? Bij Laminaat2Go vindt u bamboe vloeren die passen bij ieder interieur en zich uitstekend laten combineren met verschillende smaken. Zo hoeft u, wanneer u besluit om uw interieur om te gooien, niet ook de vloer te vervangen.

Bamboe vloer aanleggen

Het is natuurlijk mogelijk om zelf een bamboevloer aan te leggen. Hiervoor hebben we alle materialen bij Laminaat2Go beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan ondervloeren en andere toebehoren voor het leggen van een (laminaat)vloer. Maar Laminaat2Go biedt u ook een uitstekende legservice, waarbij we in maximaal 2 dagen een vloer voor u aanleggen. Bekijk voor het resultaat en voorbeelden de foto's op onze Instagram.

Ontdek ons aanbod

Is een bamboe vloer toch niet helemaal wat u zoekt? Dat is natuurlijk mogelijk, want smaken verschillen. Bekijk voor andere vloerbedekkingen ook eens:

Wist u dat we ook altijd interessante kortingen hebben op bepaalde vloeren op onze actiepagina? Hier vindt u onder andere restpartijen, maar ook vloeren met korting tot wel 60%!

Heeft u hulp nodig?

Heeft u al een bamboe vloer gevonden die wilt (laten) leggen of zit u nog met vragen? Onze laminaatexperts helpen u graag. Samen met u bespreken we de mogelijkheden om zo tot de vloer van uw dromen te komen. U neemt contact met ons op door te bellen naar of stuur een e-mail naar [email protected]. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam-Noord.

06-25639449 [email protected]