• Lorem ipsum

Hollandsche Vloeren Parket

Toon:
Geen producten gevonden...
Echt houten vloeren zijn geschikt voor zo ongeveer ieder vertrek in huis. Ze zijn duurzaam, gemakkelijk in onderhoud en Hollandsche Vloeren biedt allerlei stijlen en mogelijkheden.
 
Hout loopt comfortabel en voelt warm aan, zeker in combinatie met vloerverwarming en -koeling, want ook dat is met onze vloeren geen enkel probleem. Dankzij hun egale gladde oppervlak zijn houten vloeren in vergelijking met textiele vloerbedekkingen hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Bij regelmatig onderhoud kan een houten vloer generaties lang mee. Zelfs als hij uitzonderlijk zwaar belast wordt, kan hij steeds weer opgefrist en uiteindelijk ook opnieuw geschuurd en geolied of gelakt worden, waardoor het oppervlak er weer als nieuw uitziet.
 
Met Hollandsche Vloeren doe je dan ook een investering voor de lange termijn, waar je iedere dag van zult genieten!
 
Last but not least zijn Hollandsche Vloeren gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certified Zilver. De filosofie achter dit internationaal erkende milieukeurmerk is dat álle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuwe product of als grondstof kunnen dienen.
 
BREED AANBOD
Je kunt kiezen uit 31 verschillende echt houten vloeren in diverse formaten en legpatronen. Bij Hollandsche Vloeren vind je bovendien altijd de randafwerking die perfect past bij je nieuwe vloer!
 
KEUZE UIT DIVERSE FORMATEN
De planken van de meeste Hollandsche Vloeren zijn maar liefst 22cm breed en 195 to 240cm lang. Dankzij dit extra grote formaat zie je het hout nóg beter. Ook is er een ruime keuze in visgraatpatroon van 12 x 60cm en 18 x 90cm, en zijn er vloeren in stroken van 12 x 120 cm.
 
DIRECT KLAAR VOOR GEBRUIK
Alle Hollandsche Vloeren zijn fabriek kant-en-klaar afgewerkt. Er hoeft na het leggen geen lak- of waslaag aangebracht te worden. Je nieuwe vloer is dus direct klaar voor gebruik!
 
WARM
Zelfs als je er met blote voeten op loopt, voelen echte houten vloeren aangenaam warm aan.
 
GOED KRAS- EN VLEKBESTENDIGHEID
Dankzij de twee lagen met UV-licht uitgeharde hardwaxolie zijn Hollandsche Vloeren bij normaal gebruik goed bestand tegen krassen. Indien nodig is het mogelijk grotere krassen plaatselijk te repareren. Ook vlekken zijn geen probleem. Zelfs die van koffie, wijn en cosmetica. Verwijder vlekken wel altijd direct.
 
GELUIDSARM
In combinatie met de juiste ondervloer en installatie zijn Hollandsche Vloeren geluidsarm. Dit geldt voor de ruimte zelf en ook naar je benedenburen toe.
 
GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING EN -KOELING
Hollandsche Vloeren zijn geschikt voor op vloerverwarming em -koeling. Hiervoor moeten ze wel volledig verlijmd worden op de ondergrond.
 
ZEER ONDERHOUDSVRIENDELIJK
Dankzij het egale oppervlak komen stof en los vuil niet in de vloer zelf terecht, zodat je dit met een stofwisser of -zuiger heel gemakkelijk kunt verwijderen. Met de minste inspanning altijd een schone vloer!
 
UITERST DUURZAAM
De combinatie van de stabiele, berkenmultiplex drager en massief eiken toplaag van Hollandsche Vloeren zorgt ervoor dat je minimaal 30 jaar lang woonplezier van je vloer zult hebben.
 
MILIEUVRIENDELIJK
Hollandsche Vloeren zijn gecertificeerd volgens Cradle to Cradle Certifie Zilver. De filosofie achter dit internationaal erkende milieukeurmerk is dat álle materialen van een product kunnen worden hergebruikt in een nieuw product of als grondstof kunnen dienen. Bij een cradle-certificering wordt een product beoordeeld op vijf punten:

✔️ Samenstelling van de materiaal
✔️ Mogelijkheden tot hergebruik
✔️ Gebruik van hernieuwbare energie
✔️ Duurzaam waterbeheer
✔️ Sociale rechtvaardigheid

Hollandsche Vloeren scoort op alle fronten uitstekend. Met een Hollandsche Vloer maak je je dan sterk voor duurzaamheid en help je mee ontbossing te voorkomen zodat dieren en planten hun leefgebied behouden.