• Lorem ipsum

Warm by Bauwerk Parketvloeren

Toon:
Geen producten gevonden...
PERFECTE VLOEREN IN COMBiNATIE MET VLOERVERWARMING EN VLOERKOELING
 
HOUTEN VISGRAAT VLOEREN
De houten visgraat vloeren is enorm populair. Het is een absolute klassieker, maar wel met een moderne twist. Bij een houten visgraat vloer liggen de planken schuin en haaks op elkaar. Dit trapsgewijze legpatroon geeft werkelijk elke ruimte een uniek karakter en maakt je woonruimte tot een persoonlijke, warme en sfeervolle plek. Uitsluitend 'klassiek' is de houten visgraat vloer allang niet meer. Een lichte visgraat vloer, gecombineerd met Scandinavisch design, zorgt voor een licht en modern interieur. Een naturel houten visgraat vloer past geweldig bij een interieur met industriële accenten of in de vintage basis. 
 
HOUTEN PLANKEN VLOREN
Een houten planken vloer is een van de oudste vloerbedekkingen die er bestaat. Desondanks heeft deze een moderne uitstraling: krachtig in zijn eenvoud en absoluut tijdloos. Daarom is de houten planken vloer het meest bekende en meest toegepaste legpatroon voor parket.
 
TRAPAFWERKING
Bestaande trappen in huis zijn tegenwoordig prachtig te moderniseren. Een nieuwe trap, zonder het ongemak van een complete verbouwing. Met de Warm trapafwerking sluit jouw trap perfect aan op je nieuwe Warm vloer en zog je voor een mooi totaalplaatje in het interieur. Heerlijk zorgeloos! Maak het geheel af met bijpassende trapleuningen. Die zijn er in elke stijl denkbaar: van elegant natuurlijk hout tot een hypermoderne look van zwart staal. 
 
Ook ingebouwde verlichting is een fijne optie. Licht is een designelement dat zich prachtig in een dichte trap laat integreren. Het creëert een gevoel van ruimte, biedt sfeer en komt de veiligheid ten goede. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid, laat je inspireren en vraag je traprenovatie specialist om meer informatie!
 
VLOERVERWARMiNG
Een houten visgraat / plank vloer op vloerverwarming gaat perfect samen. Of de vloerverwarming nu dient als hoofd- of bijverwarming, we adviseren om de visgraat / plank vloer direct op de dekvloer te verlijmen. Zo is de warmteweerstand het laagst en heb je het meeste rendement van de vloerverwarming. Sterker nog: een visgraat / plank parket kan zelfs over een bestaande plavuizen vloer, met vloerverwarming, gelegd worden. De warmteweerstand van Warm vloeren is extreem laag (RC-waarde 0,049 m² K/W) wat betekent dat de geleiding van de warmte optimaal is en je zo maximaal wooncomfort hebt.