• Lorem ipsum

Hollandsche Vloeren

Toon:
Geen producten gevonden...

Kwaliteit in echt Hout!

Hollandsche vloeren zijn verkrijgbaar in 5 collecties eikenhout, die allemaal hun eigen karakter en voordelen hebben. De meeste vloeren zijn er in mooie lange, brede planken maar iedereen collectie telt ook een of meer fraaie visgraatpatronen. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specefieke kenmerken: robuust of elegant, modern of romantiek, trendy of klassiek. Onderhoudsvriendelijke echte houten vloeren! Allemaal met een kleine v-groef die het natuurlijke karakter benadrukt.

De 12 of 13mm dikke vloeren bestaan uit toplaag van 2,5 tot 3,6mm dik Europees eiken op een stabiele drager van watervast verlijmdberkenmultiplex. Dankzij deze tweelaags opbouw werken Hollandsche Vloeren nagenoeg niet en kunnen ze probleemloos worden geinstalleerd op vloerverwarming en -koeling. Voor het beste rendement en blijvende kwaliteit moeten de vloeren hiervoor we volledig verlijmd worden.

De brede planken van Hollandsche Vloeren zijn gemaakt van rustiek eikenhout met gestopte noesten. Deze geven de vloer een robuust, natuurlijk uitstraling. De visgraatvloeren zijn gemaakt van een hoge sortering eiken. Door blootstelling aan zonlicht is hout onderhevig aan natuurlijke kleurveranderingen. Wanneer een vloer na een aantal jaren intensief gebruik slijtagesporen gaat vertonen, kan deze altijd opgefrist worden.

Alle Hollandsche Vloeren zijn behandeld met twee lagen HARDWAXOLIE, op basis van natuurlijke wassen, harsen en olien. Door deze in de fabriek met UV-licht uit te harden, ontstaat direct een vuil- en waterafstotende beschermlaag. Deze is gemakkelijk schoon te maken, plaatselijk te repareren en behoeft na het plaatsen geen nabehandeling waardoor je nieuwe vloer direct klaar is voor gebruik.