• Lorem ipsum

COVID-19 (CORONAVIRUS) onze maatregelen

19 Mar 2020
door LAMINAAT2GO / TASBA FLOORS

Wat zijn de maatregelen die wij nemen tegen de verspreiding van het coronavirus?


In de Winkel!


Om de kans op besmettingen te verkleinen nemen wij de gebruikelijke maatregelen om overdracht van griep en verkoudheid te voorkomen:

  • Wij zorgen ervoor dat wij en anderen om ons heen regelmatig de handen wassen met water en zeep en afdrogen met een papieren handdoek.

  • Wij zullen Geen handen schudden tijdens uw bezoek aan onze winkel.

  • Tijdens het bezoek aan onze winkel vragen wij u om waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar te bewaren.

  • Alle producten welke wij op voorraad hebben kunnen we direct uitleveren of u kunt deze direct meenemen.

  • Bij producten die we moeten bestellen zullen we voorafgaand aan de koop bij de betreffende leverancier controleren of deze het product beschikbaar heeft en wanneer deze uitgeleverd kan worden.

 

Bij het bezorgen

Het bezorgen van uw bestelling zal contactloos worden uitgevoerd. Hierbij zullen de chauffeurs gepaste afstand bewaren en de vrachtbrieven zelf aftekenen. Wij vragen u ook om tijdens de uitlevering van uw bestelling gepaste afstand te bewaren tot het moment dat de chauffeurs zijn vertrokken.

Bij het afhalen

Het afhaal van uw bestelling zal ook contactloos worden uitgevoerd. Hierbij zullen onze medewerkers gepaste afstand bewaren. Wij vragen u om bij het afhalen van uw bestelling gepaste afstand te bewaren.

Bij de installatie!

Het installatie van uw vloer voeren wij uit met zo min mogelijk fysieke contact momenten. Wij vragen u om bij deze momenten gepaste afstand te bewaren. Wij zullen proberen om het gros van de contactmomenten telefonisch te doen. Tevens verzoeken wij u ook om tijdens het uitvoering van de installatie niet aanwezig te zijn in uw woning.

Wij volgende de ontwikkelingen op voet en zullen de adviezen van het R.I.V.M ten alle tijde toepassen en volgen.

De bovenstaande maatregelen gelden in ieder geval tot 6 april 2020.


Bedankt in het vertrouwen in LAMINAAT2GO / TASBA FLOORS!

Team LAMINAAT2GO / TASBA FLOORS

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »