• Lorem ipsum

Aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen

24 Mar 2020

In het kader van de aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen van 23 maart 2020. Zullen wij de volgende maatregelen nemen.

Het invoeren van een Deurbeleid.

Wij zullen maximaal   6 personen tegelijk in onze winkel binnenlaten. (Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter).

Door dit beleid kan het voorkomen dat u hierdoor korte tijd voor de deur (Houd altijd afstand van anderen (minimaal 1,5 meter)) zult moeten wachten voordat u naar binnen kunt.

Aanpassingen binnen de winkel en aanpassing van werkwijze bij afhaal.

De werkplekken zijn opnieuw ingericht zodat de minimale afstand van 1,5 meter in acht wordt genomen.

Het afhaal van uw bestelling zal contactloosworden uitgevoerd. Hierbij zullen onze medewerkers gepaste afstand van 1,5 meter bewaren.

Wanneer u met een personen auto uw bestelling komt afhalen zal uw bestelling door onze medewerkers op het buiten terrein geplaatst worden, vervolgens kunt u zelfuw bestelling in uw voertuig laden. Wij vragen u om tijdens dit proces de gepaste afstand van 1,5 meter te bewaren.

Wanneer u met een busje uw bestelling komt afhalen kunnen wij uw bestelling met behulp van een heftruckmakkelijk in uw voertuig laden. Wij vragen u om tijdens dit proces de gepaste afstand van 1,5 meter te bewaren.

Wanneer u zelfniet in staat bent om u voertuig te laden vragen wij u om dit vooraf te melden. Dan kan een medewerker van ons voor u uw voertuig laden. Wij vragen u om tijdens dit proces de gepaste afstand van 1,5 meter te bewaren.

Onze excuses voor eventuele overlast maar wij rekenen op uw begrip.

Team LAMINAAT2GO / TASBA FlOORS

Voor Specifieke informatie over COVID-19 en de maatregelen in Nederland klik HIEROP!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »