Moduleo Moods Concept PVC

MOODS PALY IT YOUR WAY!

Nieuwe formaten creëren eindeloze mogelijkheden

Moduleo Moods is een creatieve studio waar u tien creatieve en unieke formaten kunt u combineren met een selectie steen- en houttexturen uit onze assortimenten. Transform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van Moduleo gewend bent.

RECTANGULARS
De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor zijn een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren.
 
GEOMETRICS
De tweede groep speciale formaten zijn de Geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een familie van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronen te creëren.
 
Installatie instructies
Moduleo Moods vloeren worden gelegd volgens de traditionele Dryback methode. De tegels van speciale formaat worden met een speciale lijm op een grondig voorbereide oppervlak gelijmd dat hard, droog en foutloos is.
Geen producten gevonden...
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »