Quick-Step Parket

Authentieke parketvloeren

Ben je op zoek naar een warme en authentiek interieur? Niets overtreft de natuurlijke charme van echt hout, zeker in combinatie met het comfort van vloerverwarming! Houten vloerbekleding van Quick-Step past binnen elke stijl en bezorgt je een leven lang plezier.

3 redenen om te kiezen voor een Quick-Step parketvloer

Eenvoudig in te klikken. Dankzij het Uniclic Multifit systeem is je parketvloer in een oogwenk gelegd! Bovendien is er na de plaatsing geen werk meer aan en kan je meteen genieten van je nagelnieuwe vloer.

Echt hout, dat een leven lang meegaat. Houten Quick-Step vloeren zijn optimaal tegen slijtage bestand, dankzij ofwel zeven beschermende lagen UV-Geharde vernis, ofwel twee lagen gemodificeerde olie. Kwaliteit is tenslotte waar Quick-Step voor staat! Wees dus niet verbaasd als je een levenslange garantie krijgt.

Met zorg ambachtelijk gemaakt. Er zijn Quick-Step parketvloeren in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Het geheim achter onze vele houtsoorten en prachtige oppervlakte-effecten - van geborstelde planken tot zaagsnedes - is een oprechte passie voor design.

Pagina 1 van 3
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »