Balterio Laminaat

De kwaliteit van Balterio laminaatvloeren wordt bepaald door een aantal belangrijke producteigenschappen.

Slijtvast, Stootvast en Krasvast Laminaat

De slijtvastheid wordt gegarandeerd door het slijtvaste toplaag in combinatie met de harde kern. De hoogkwalitatieve platen met HDF-kern zijn bestand tegen de plotse impact van hakken, vallende voorwerpen en druksporen van meubelpoten. Een gevallen, brandende sigaret, die enkele seconden op een Balterio laminaatvloer ligt, laat geen spoor na. Een Balterio laminaatvloer is perfect opgewassen tegen krassen van zachte rubberwieltjes van kantoormeubelen. Zand houdt u best buiten door het gebruik van een deurmat. Een slijtvaste laag voor jarenlang zorgeloos woonplezier.

De kwaliteitsvolle kernplaten beperken het effect van relatieve vochtigheid op een Balterio laminaatvloer in vergelijking met vol hout of spaanplaten. Een lichte zwelling van 1 mm per strekkende meter wordt opgevangen door een uitzettingsvoeg. Balterio produceert de platen met HDF-kern zelf en hanteert de strengste normen wat zwelling en uitzetting betreft.

Antislip Vloer

Een gladde vloer is gevaarlijk voor u en uw huisgenoten. Om te voorkomen dat u valt, hebben onze ingenieurs de slipvastheid van onze vloeren verbeterd. Ze scoren nu maar liefst 45% beter dan de EN 13329 norm.

Vlekongevoeliger dan Hout of Tapijt

Saus-, spaghetti-, jam- of koffievlekken kunnen een tapijt of volle parketvloer beschadigen. Op een Balterio vloer hoeven vlekken geen ramp te zijn. Zelfs viltstift, lippenstift of nagellak kunnen eenvoudig worden verwijderd met een beetje aceton op een schone doek.

De Laminaat vloeren collectie bestaat uit 17 seriesDolceDolce VitaGrande NarrowGrande WideImpressioMagnitudePure Stone, Quattro Vintage, Rose XL, Tradition Quattro, Tulip, Urban Wood, Xperience, Xperience 4Plus, Xpressions, Urban Tile, Vitality Lungo. U hebt hierbij een keuze uit 144 decoren.

Pagina 1 van 7
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »